Đurović: Pravimo ekipu koja će se ponovo boriti za vrh

0 komentar(a)
FK Petrovac, Foto: Zoran Đurić
FK Petrovac, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.07.2015. 10:29h

Stabilni prvoligaš, Petrovac, i ove sezone ima visoke ambicije. Za razliku od prethodnih godina, ovog ljeta je došlo i do značajne igračke rekonstrukcije.

Nekoliko fudbalera je otišlo (Muhović, Radišić, Knežević, Tomić, Popović, Kacić i Pepić), ali je uprava brzo reagovala i dovela kvalitetna pojačanja.

Nakon Ćukovića iz Igala, Mijuškovića iz Dečića, te golmana Vukliša iz Grblja, u Petrovac su stigli i Rogošić iz Budućnosti i Kapisoda iz Mogrena. Sa ekipom rade i dva Japanca, a kako su istakli iz tima koji je prethodne sezone igrao finale Kupa, lista pojačanja nije još kompletirana...

"Tražimo klasnog napadača, pravog gol igrača, mada smo u pregovorima i sa još nekim fudbalerima. Pravimo ekipu koja će i ove sezone biti kadra da se bori za sam vrh. Jednostavno, to se od nas očekuje. Doveli smo kvalitetna i provjerena imena, koja će na pravi način odgovoriti svim zahtjevima na oba fronta. Namjenski je urađena rekonstrukcija igračkog kadra. Znamo što su nam ciljevi, prioriteti i ambicije. I to je ono čime se svi u klubu vodimo tokom svih ovih sezona", kaže član UO Mihailo Đurović.

Petrovac, kao jedan od finansijski najstabilnijih prvoligaša, i ove sezone ima brižljivo isplaniran budžet.

"To i jeste najvažniji segment u našem poslovanju. Ne postavljamo sebi nerealne ciljeve, ponašamo se poslovno odgovorno, djelujemo u skladu sa svojim mogućnostima. Tako će biti i ove sezone", zaključio je Đurović.

Bonus video: