Petrić stigao da sasluša ponudu

Kakav je ishod razgovora sa predsjednikom Budućnosti Žarkom Burićem, trebalo bi da bude poznato u utorak.
101 pregleda 3 komentar(a)
Gordan Petrić, Foto: Kurir.rs
Gordan Petrić, Foto: Kurir.rs
Ažurirano: 01.10.2018. 22:33h

Pomoćni trener Partizana Gordan Petrić doputovao je u Podgoricu na razgovore sa čelnicima Budućnosti oko preuzimanja kormila podgoričkog tima, saznaju “Vijesti”.

Kakav je ishod razgovora, trebalo bi da bude poznato u utorak.

“Pregovaračke pozicije” uoči sastanka sa predsjednikom Borda direktora Budućnosti Žarkom Burićem bile su prilično udaljene, jer Petrić navodno nije voljan da tako lako napusti Partizan gdje je prije samo dva mjeseca započeo posao sa Zoranom Mirkovićem, aktuelnim trenerom “crno-bijelih”.

Samo bi dobra ponuda podgoričkog kluba, u tom kontekstu, mogla da odobrovolji nekadašnjeg štopera Partizana, Rendžersa i Kristal Palasa da promijeni plan i preseli se u Podgoricu.

Budućnost je uspostavila kontakt sa Petrićem na predlog Branka Brnovića, njegovog prijatelja i nekadašnjeg klupskog druga, sada člana uprave Budućnosti zaduženog za sportski sektor.

Radisav Dragićević vodi Budućnost do izbora novog trenera, a ako se Podgoričani ne dogovore sa Petrićem, postoji mogućnost da ostane i do kraja jesenje polusezone.

Budućnost je smanjila razliku na tri boda u odnosu na OFK Titograd pobjedom protiv Iskre u subotu, ali “plavo-bijeli” i dalje lutaju, i na terenu i van njega.

Kroz razgovore sa Petrićem traže trećeg trenera ove sezone, a prošlo je tek 10 kola. Prvenstvo je počeo Zoran Govedarica, koji je otišao prošlog mjeseca “iz privatnih razloga”.

Bonus video: