Rudolf Marčić trener Mornara

. A drago mi je što ću tu priliku dobiti baš u Mornaru. Sa upravom barskog tima sam se lako dogovorio, vidim da se situacija u klubu drastično promjenila, i poklopile su nam se ambicije“, rekao je novi trener Mornara.
141 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost - Mornar, Foto: Zoran Đurić
Budućnost - Mornar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.07.2015. 12:16h

Zbog poznatih problema sa PRO licencom dosadašnjeg trenera Mladena Vukićevića, Mornar je morao ekspresno da reaguje i postavi novog šefa stručnog štaba.

Doskorašnji pomoćni trener Petrovca, Rudolf Roki Marčić, zvanično je prvi strateg barskog prvoligaša. Nakon više sezona provedenih u komšiliku, perspektivni trener je preuzeo kormilo tima u kojem je ponikao i stekao igračku afirmaciju.

„Moram da se zahvalim svim ljudima u mom bivšem klubu na predivnim godinama provedenim u Petrovcu. Bili su uvijek maksimalno korektni, ali je došlo vrijeme da krenem dalje. Kada sam i dobio pro licencu, želja mi je bila da u skorijoj budućnosti vodim neki klub. A drago mi je što ću tu priliku dobiti baš u Mornaru. Sa upravom barskog tima sam se lako dogovorio, vidim da se situacija u klubu drastično promjenila, i poklopile su nam se ambicije“, rekao je novi trener Mornara.

Ugovor sa Marčićem je potpisan na godinu dana, uz obostranu želju da se ta saradnja i nakon isteka preliminarnog ugovora nastavi...

„ Zahvaljujemo Mladenu Vukićeviću na svemu što je uradio za klub, ali su pravila tu da se poštuju. Stvaramo ozbiljan klub, brzo smo reagovali i po mom mišljenju doveli pravo rješenje. Marčić je trener koji je iz ovog grada, dobro je upoznat sa mentalitetom u Baru, a mnogi od ovih igrača su već sarađivali sa njim. Idemo dalje, korak po korak", rekao je potpredsjednik kluba Dušan Raičević.

Bonus video: