Lovćen počeo pripreme

"Nadam se da ćemo zajedničkim entuzijazmom ići ka cilju, a to je vrh tabele, te borba za evropska takmičenja", rekao je Halilović
1 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
FK Lovćen, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 06.07.2015. 18:00h

Današnjim okupljanjem na Obilića poljani fudbaleri Lovćena počeli su pripreme za narednu sezonu.

Trener Slobodan Halilović je na prvom treningu na raspolaganju imao 26 igrača, i kako kaže, time je više nego zadovoljan.

"Naši fudbaleri moraju da daju maksimum kada je u pitanju trening, kao i u radu sa stručnim štabom. Nadam se da ćemo zajedničkim entuzijazmom ići ka cilju, a to je vrh tabele, te borba za evropska takmičenja. Kako sam to rekao fudbalerima tokom prozivke, osnova svega mora da bude rad, red i disciplina", rekao je Halilović, a prenosi zvanični sajt Lovćena.

"Plan je da se tokom narednih dana "sredimo" i da vidimo sa kojim igračkim kadrom raspolažemo i da li su i na kojim pozicijama potrebna pojačanja", istakao je bivši trener Mogrena i Zete.

Fudbalerima se obratio i predsjednik Ivan Vukmirović.

"Iza nas je sezona u kojoj smo završili u sredini tabele. Baš kao što je to bilo do sada, i ovog puta ću vam reći da ćemo pružiti svu neophodnu podršku kako bi sve bilo odrađeno na izuzetnom nivou", istakao je Vukmirović.

Na prozivci su bili svi igrači koji su nastupali za Lovćen prošle sezone, izuzev Jovana Perovića, Srđe Kosovića, te Nenada Brnovića, koji je završio karijeru.

Tu su bila i dva nova pojačanja Ivan Butorović i Luka Tiodorović, kao i Danilo Tomić, te nekoliko igrača koji su dovedeni na probu.

Cetinjani napominju da je napadač Vladan Radunović doživio tešku povredu i da je njegov nastavak karijere pod znakom pitanja.

Bonus video: