Vukotić: Nije mi jasno kako Letoncima mogu da sude sudije iz bivšeg Sovjetskog saveza

Neću da tražim alibi, ali mi nije jasno kako je moguće da sudijska trojka iz Ukrajine dijeli pravdu na meču u kojem je akter jedna od bivših članica Sovjetskog saveza", zapitao se Vukotić.
9 komentar(a)
Miodrag Vukotić, Foto: Boris Pejovic
Miodrag Vukotić, Foto: Boris Pejovic
Ažurirano: 04.07.2015. 12:30h

U odjavi utakmice sa Spartaksom iz Jurmale, koju je Budućnost u četvrtak veče pod Goricom izgubila 3:1, trener Podgoričana Miodrag Vukotić bio je ljut na sudiju, Oleksandra Denda iz Ukrajine.

"Imali smo početak kako se samo poželjeti može, dali smo gol, napadali konstantno, stvorili nekoliko izglednih prilika, a sudija nam nije svirao bar jedan penal iz dvije situacije koje su bile za najstrožu kaznu. Neću da tražim alibi, ali mi nije jasno kako je moguće da sudijska trojka iz Ukrajine dijeli pravdu na meču u kojem je akter jedna od bivših članica Sovjetskog saveza", zapitao se Vukotić.

Letonci su šokiriali Budućnost u Podgorici i stigli na korak plasmana u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, uoči revanša u četvrtak u Rigi.

No, Vukotić ne gubi nadu.

"Teško je, ali borićemo se, nikad se ne predajem. U fudbalu nema nemogućeg i možda u Letoniji naplatimo sve promašaje pod Goricom. I dalje tvrdim da smo bolji tim od Spartaksa".

Bonus video: