Branko Brnović na korak od klupe “plavih”

Brnović je želio Gordana Petrića, koji je odbio ponudu, a ideja sa Aleksandrom Nedovićem se pokazala kao nerealna, s obzirom na njegov posao u Iskri
113 pregleda 21 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2018. 22:20h

Ako se nešto ne promijeni u posljednji tren, Branko Brnović će preuzeti kormilo Budućnosti!

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, koji je bio na klupi “sokola” više od četiri godine (2011 - 2015), aktivno se prije dva mjeseca vratio u domaći fudbal, kada je postao član uprave Budućnosti, sa zaduženjima vezanim za sportski sektor.

Poklopilo se i da nakon samo nekoliko kola Budućnost ostane bez trenera (odlazak Zorana Govedarice), a Radisav Dragićević je postavljen kao privremeno rješenje.

Krenula je potraga - Brnović je želio Gordana Petrića, koji je odbio ponudu, a ideja sa Aleksandrom Nedovićem se pokazala kao nerealna, s obzirom na njegov posao u Iskri.

Brnović, legenda podgoričkog kluba, izgleda da je odlučio da ispuni staru želju predsjednika Borda direktora podgoričkog kluba Žarka Burića, koji ga je želio na kormilo i ljeta prošle godine, o čemu su pisale “Vijesti”.

Spekulisalo se juče da je Brnović pristao, a sve bi zvanično moglo da bude danas - ako stigne potvrda, nekadašnji fudbaler Budućnosti, Partizana i Espanjola, reprezentativac SR Jugoslavije, već u ponedjeljak će voditi trening podgoričkog kluba.

Bonus video: