Radovanović sudi kvalifikacije za LŠ

Pavle Radovanović će suditi prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona u Norveškoj gdje će Molde dočekati boljeg iz duela jermenskog Pjunika i Folgore iz San Marina.
1 komentar(a)
Radovanović, Foto: FSCG
Radovanović, Foto: FSCG
Ažurirano: 03.07.2015. 15:32h

Komitet za sudije Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) delegirao je dva tima crnogorskih sudija na utakmice drugog kola kvalifikacija za evropske kupove.

Pavle Radovanović će suditi prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona u Norveškoj gdje će Molde dočekati boljeg iz duela jermenskog Pjunika i Folgore iz San Marina. Njemu će asistirati Milutin Đukić i Đorđije Ražnatović, dok će dužnosti četvrtog sudije obavljati Miloš Savović. Jermenski šampion je prvi meč dobio sa 2:1.

Jedna utakmica drugog kola kvalifikacija za UEFA Evropa ligu povjeren je Nikoli Dabanoviću, koji će suditi prvi meč uspješnijih timovima iz duela moldavskog Saksana i kiparskog Apolona, odnosno Trakaija iz Litvanije i Toršavna sa Farskih Ostrva. Asistenti će biti Veselin Radunović i Vladan Todorović, a četvrti sudija Mileta Šćepanović.

Dabanović je bio sudija utakmice prvog kola kvalifikacija između Lahtija i Elfsborga.

Bonus video: