Mornar se ne odriče Mladena Vukićevića

54 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Mladen Vukićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.07.2015. 13:18h

Zvaničnom prozivkom koju je obavio trener Mladen Vukićević, fudbaleri Mornara krenuli su u novu prvoligašku priču. Iako još nije izvjesno da će ih prošlogodišnji trener voditi sa klupe i u novoj sezoni (po novim propisima FSCG trenerima treba PRO licenca), u Upravi su jednoglasni u ocjeni da je iskusni strateg pravo rješenje za tu poziciju.

U klub su stigla i trojica Barana. Mornar su pojačali Benjamin Kacić (doskorašnji prvotimac Petrovca), Jovan Vučinić (prošle sezone igrao u Bosni), i sada već bivši napadač Grblja Nemanja Leverda.

"Činimo sve što je u našoj moći da Vukićević i u narednoj sezoni obavlja posao prvog trenera, i nastojaćemo da istrajemo u tom cilju. Bilo kako bilo, Mladena se nećemo odreći kao klub. Zadržali smo gotovo kompletnu ekipu iz prošle sezone, i doveli nekoliko pojačanja, fudbalere koji su već ranije igrali za Mornar", rekao potpredsjednik kluba Dušan Raičević.

Vukićević, dakle, nije siguran da li će klub sa kojim je izborio opstanak predvoditi u eliti i ove sezone.

"Ja sam tu. Uvijek na raspolaganju Mornaru. Predvodio vas sa klupe, ili ne...A budite sigurni da ćemo već od prvog dana priprema raditi izuzetno žestoko. Prije svega na fizičkoj pripremljenosti, a potom na svim onim stvarima koje su bile izuzetno loše u prethodnoj polusezoni. Svi zajedno se moramo i te kako potruditi da ove godine budemo bitno drugačiji na terenu, a to je jedino moguće uz ogroman rad", rekao je Vukićević.

Bonus video: