Žele pod Goricom da završe najveći dio posla

Fizički su ispred nas, tu nema dileme, ali vjerujem da smo - čisto fudbalski, bolja ekipa od njih, i da ćemo zavilježiti pobjedu u prvom meču. Bilo kakvu, može i 1:0", kaže kapiten Budućnosti Mihailo Tomković.
0 komentar(a)
Tomković, Foto: AC Omonoia Nicosia (Official)
Tomković, Foto: AC Omonoia Nicosia (Official)
Ažurirano: 30.06.2015. 14:33h

Budućnost je spremna za Spartaks Jurmalu i na izazov da najveći dio posla završi u prvom meču, u četvrtak u 20.30 pred otvorenim kapijama stadiona pod Goricom.

Ipak, u "plavom" taboru su jako oprezni sa protivnikom.

"Nikako nam ne ide u prilog to što imamo rivala koji je u punoj takmičarskoj formi, koji je već odigrao 12 kola u prvenstvu. Fizički su ispred nas, tu nema dileme, ali vjerujem da smo - čisto fudbalski, bolja ekipa od njih, i da ćemo zavilježiti pobjedu u prvom meču. Bilo kakvu, može i 1:0", kaže kapiten Budućnosti Mihailo Tomković.

Budućnosti se otvorilo da malo duže ostane u Evropi ovog ljeta, da zaradi skoro pola miliona eura, te da obezbijedi lijepe mečeve 2. kola, možda i sa novosadskom Vojvodinom.

Treba "samo" preskočiti Letonce, i to bez pravih pojačanja, sa Darkom Nikačem kao povratnikom u napadu.

"Spartaks je jako neugodan rival, nismo baš takvog željeli. Kvalitet je na našoj strani ali moramo da budemo jako oprezni. Vrlo je važno da ne primimo gol na našem terenu, jer sam siguran da ćemo makar jednom pogoditi protivničku mrežu", kaže vezista Miloš Raičković.

Letonci, koji u svojim redovima imaju tri Ukrajinca, jednog Kamerunca, čak i Kolumbijca, sjutra stižu u Crnu Goru.

Problem bi mogla da im predstavlja temperatura - sa 20 stepeni u Rigi, na preko 30 u Podgorici.

To bi, ujedno, mogao da bude i adut Budućnosti...

Bonus video: