Al Džazira odustala od Žervinja jer je tražio helikopter, privatnu plažu...

1 komentar(a)
Žervinjo, Foto: Beta/AP
Žervinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.06.2015. 13:43h

Mirko Vučinić je po dolasku u Al Džaziru dobio trogodišnji ugovor vrijedan 15 miliona eura, ne računajući bonuse.

Nije poznato da li je crnogorski as tražio neke posebne uslove po dolasku u klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali zato jeste manje slavni reprezentativac Obale Slonovače Žervinjo, zbog čega je njegov dolazak u Abu Dabi, po svemu sudeći, propao, iz to iz bizarnih razloga, iako su Al Džazira i Roma dogovorili obeštećenje od 13 miliona eura.

Žervinjo je, kako prenose italijanski mediji, ispostavio spisak posebnih želja Al Džaziri da ih je naljutio i natjerao da odustanu od ovog transfera.

Napadač Rome je, navodno, tražio da mu klub na raspolaganje stavi helihopter, privatnu plažu, adekvatan smještaj za širu porodicu, neodređen broj avionskih karata za Obalu Slonovače...

Međutim, Al Džazira, očigledno, nije pristala na "razmaženost" Žervinja i prekinula je pregovore, iako je sa rimskim klubom čak razmijenila i faksove u kojima je bio potpisan dogovor.

Ako ne dođe do novog obrta, Žervinjo će morati da se javi na prozivku za početka priprema (5. jul), iako je Roma planirala da od prodaje Žervinja uloži u nova pojačanja...

Bonus video: