POBOLJŠANJE INFRASTRUKTURE

Kom dobio pomoćni teren, reflektori u Nikšiću

Paralelno sa radovima na Zlatici, kako se navodi, u toku je realizacija još jednog projekta koji je najvećim dijelom finansiran od strane Fudbalskog saveza Crne Gore - na Gradskom stadionu u Nikšiću izvode se radovi na postavljanju reflektora.
84 pregleda 2 komentar(a)
KOM, Foto: Fscg.me
KOM, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 14.02.2019. 15:23h

Drugoligaš Kom dobio je pomoćni teren sa vještačkom podlogom.

Kako se navodi na sajtu FSCG, zajedničkim ulaganjem Glavnog grada i Fudbalskog saveza u podgoričnoj mjesnoj zajednici Zlatica u blizini OŠ "Dr Dragiša Ivanović" izgrađen je teren sa vještačkom travom za potrebe FK Kom.

Prema projektu pored ovog biće izgrađen i teren sa prirodnom travom. Radovi, u skolpu kojeg će biti izgrađeni i prateći sadržaji neophodni za odigravanje prvenstvenih utakmica (klupe za rezervne igrače i službena lica, golovi, zaštitne mreže), su u toku.

"Ulaganjem u izgradnju kompleksa na Zlatici nastavili smo rad na razvoju i poboljšanju fudbalske infrastrukture u Crnoj Gori. Fudbalski savez je na Zlatici investirao sredstva za izgradnju pomoćnog terena sa vještačkom travom, sistemom za navodnjavanje i pratećim mobilijarom. Takođe, kada je u pitanju izgradnja terena sa prirodnom travom FSCG je obezbijedio sredstva za busen, sistem za navodnjavanje i montažnu tribinu za 600 gledalaca, što je sve zajedno investicija vrijedna oko 380.000 eura. Kada se ovaj kompleks stavi u funkciju, a očekujemo da će to biti brzo, riješićemo problem i ispuniti dugogodišnju želju da ovaj dio grada u kojem živi preko 25.000 ljudi, konačno dobije adekvatne uslove za bavljenje fudbalom", rekao je generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac.

Paralelno sa radovima na Zlatici, kako se navodi, u toku je realizacija još jednog projekta koji je najvećim dijelom finansiran od strane Fudbalskog saveza Crne Gore - na Gradskom stadionu u Nikšiću izvode se radovi na postavljanju reflektora.