Teves drugi put na "Bombonjeri"

Teves je za Boka juniorse odigrao 110 utakmica, postigao je 38 golova, a osvojio je četiri trofeja - argentinsku Aperturu, Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana i Interkontinentalni kup
117 pregleda 0 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Twitter/Boca juniors
Karlos Teves, Foto: Twitter/Boca juniors
Ažurirano: 27.06.2015. 18:25h

Nakon više od 10 godina Karlos Teves je opet na "Bombonjeri", saopštila je Boka juniors.

Popularni Apač je napustio Buenos Ajres u januaru 2005. godine kada je pojačao Korintijans, nakon toga je po Evropi nastupao za Vest Hem, Mančester junajted i Mančester siti, prije nego što je u ljeto 2013. stigao u Juventus.

"San je postao realnost, sada je sve zvanično. Karlos Teves se vraća u Boku", saopštio je klub i informaciju pokrio slikom na kojoj fudbaler drži pehar pobjednika Kopa Libertadores 2003. godine.

Nisu objavljeni detalji transfera, ali se pretpostavlja da Teves Boku nije koštao ništa, jer su iz Juvea više puta rekli da neće igrači stajati na put ako želi da se vrati u domovinu.

"Za Tevesa nećemo potrošiti ni cent", rekao je predsjednik Boke Danijel Anhelići.

Teves je za Boka juniorse odigrao 110 utakmica, postigao je 38 golova, a osvojio je četiri trofeja - argentinsku Aperturu, Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana i Interkontinentalni kup.

Većinu tih trofeja osvojio je sa legendama kluba Huan Romanom Rikelmeom, Martinom Palermom, Giljermom Skelotom, Robertom Abondancijerijem i čuvenim trenerom Karlosom Bjankijem.

Bonus video: