Kato prešao iz Rudara u poljski Podbeskidze

Moj napredak ne bi bio moguć da nisam sazrijevao kroz utakmice sa protivnicima u T-Com CFL ligi, gdje sam dosta naučio i iz pobjeda i iz poraza.
51 pregleda 0 komentar(a)
Kato, Foto: Vijesti online
Kato, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 25.06.2015. 19:18h

Još jedan Japanac napravio je lijep transfer iz Crnogorske lige - nakon Takua Išihare, koji je prije dva ljeta prešao iz Mladosti u njemački Aue, doskorašnji vezista Rudara Kohei novi je član poljskog Podbeskidzea.

Kato je prije dvije sezone nezapaženo stigao u Pljevlja i za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača Rudara.

Zasluje za nedavno osvojenu titulu šampiona umnogome idu i na račun Japanca!

"Drago mi je sto sam zahvaljujuci velikoj podrsci, poštovanju saigrača, trenera, uprave kluba kao i navijača Rudara uspio da napravim veliki iskorak u karijeri. Moj napredak ne bi bio moguć da nisam sazrijevao kroz utakmice sa protivnicima u T-Com CFL ligi, gdje sam dosta naučio i iz pobjeda i iz poraza. Poznat sam kao veliki profesionalac i moja poruka svim igračima je da se taj profesionalizam sa dosta odricanja i požrtvovanja na duže staze uvijek isplati".

"Rudar, Pljevlja, Crnu Goru i crnogorski fudbal nosim u sebi i doživljavam kao kuću u Evropi odakle sam fudbalski uobličen i nadograđen za veće izazove. Želim svom Rudaru uspješne sezone a svim igračima u Crnoj Gori da naprave karijere kakve priželjkuju", saopštio je Kato.

Podbeskidze iz Bielsko-Biale, grada veličine Podgorice sa juga Poljske, standardan je član poljske Ekrstra-klase od 2010. godine.

Bonus video: