Ronaldo bi mogao biti u još većem problemu: Javila se još jedna žrtva silovanja?

Lesli Stoval, advokat, Ketrin Majorge - koja je izašla u javnost sa informacijom da je Portugalac silovao - objavio je danas da ga je zvala još jedna žena, koja tvrdi da je imala slično iskustvo sa Portugalcem
6 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.10.2018. 16:49h

Kristijano Ronaldo je u velikom problemu zbog optužbi za silovanje, a ako se nove informacije ispostave kao tačne, ti problemi bi mogli biti još veći.

Lesli Stoval, advokat, manekenke Ketrin Majorge - koja je izašla u javnost sa informacijom da je Portugalac silovao, objavio je danas da ga je zvala još jedna žena - koja tvrdi da je imala slično iskustvo sa Portugalcem.

"Zvala me jedna žena. Tvrdi da je i ona imala slično iskustvo sa Ronaldom", prenosi Bleacher reprot riječi advokata.

Cijeli slučaj izbio je na površinu kada je Ketrin Majorga kazala je jedan od najboljih fudbalera svijeta silovao u hotelu u u Las Vegasu 2009. godine. Majorga je tada dobila 375 hiljada dolara da ćuti, ali je sada odlučila da ide do kraja...

Manekenka (34) je inspiraciju da izađe u javnost dobila sa pokretom #MeToo.

„Pokret #MeToo, žene koje su se suprotstavile i objavile da su žrtve napada su Ketrin dali dosta hrabrosti", rekao je Lesli Stoval.

Povodom slučaja sa Majorgom oglasili su se i fudbalerovi sponzori, koji pažljivo prate situaciju.

"Duboko smo zabrinuti uznemirujućim optužbama, nastavićemo pažljivo da pratimo situaciju", navode iz Najkija.

Iz EA Sportsa su kazali da očekuju da se njihovi sportisti i ambasadori ponašaju na način koji je u skladu sa EA vrijednostima

Oglasio se i Juventus - klub u koji je Ronaldo u julu prešao iz Real Madrida - branivši svog igrača.

„Kristijano Ronaldo je posljednjih mjeseci pokazao veliki profesionalizam i posvećenost, što cijene svi u Juventusu", naveli su u tvitu.

Njemački "Der Spiegel" objavio je "dosije Ronaldo", na osnovu kojeg je i policija Las Vegasa ponovo otvorila istragu protiv Portugalca.

Bonus video: