Palota čeka Di Franćeska još dva meča, zamjena već spremna

Ukoliko prvi čovjek Rimljana, Džejms Palota nakon ova dva meča odluči da se zahvali Di Franćesku na saradnji, u Rim će doći Portugalac Paulo Sousa
0 komentar(a)
Euzebio di Franćesko Roma, Foto: Reuters
Euzebio di Franćesko Roma, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.09.2018. 14:00h

Pobjeda, dva remija i dva poraza - bilans je Rome na startu Serije A. Na početku sezone "vučica" igra ispod svih očekivanja, pa je na udaru trener Rimljana, Euzebio di Franćesko.

Kako piše italijanski Sky, Di Franćesko ima još dvije utakmice da ubijedi čelnike kluba da je on pravi čovjek za klupu Rome. Prva šansa je u srijedu kada će "đalorosi" igrati protiv Frozinonea, a pravo iskušenje za italijanskog stručnjaka biće u subotu kada je na programu Derbi dela kapitale i meč protiv Lacija.

Ukoliko prvi čovjek Rimljana, Džejms Palota nakon ova dva meča odluči da se zahvali Di Franćesku na saradnji, u Rim će doći Portugalac Paulo Sousa, aktuelni trener kineskog Tjanđina, pišu italijanski mediji.

Sousa je trenirao Fiorentinu od 2015. do 2017. godine i realnija je opcija za klupu Rimljana nego Antonio Konte, koji je jutros figurirao kao potencijalni nasljednik Di Franćeska.

Bonus video: