Inter žrtvuje Šaćirija?

Egipćanin nije zagrijan za nastavak saradnje sa Fiorentinom i ako napusti „violu“ biće najbliži Interu. U tom slučaju bi Šaćiri neočekivano mogao da završi na tržištu
0 komentar(a)
Džerdan Šaćiri, Foto: Reuters
Džerdan Šaćiri, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.06.2015. 12:01h

Nakon dolaska Žofrija Kondogbije za skoro 40 miliona eura Inter je prinuđen da prodaje, a „Korijere dela sera“ navodi da bi Roberto Manćini mogao da se odrekne igrača koji je stigao u januaru - Džerdana Šaćirija!

Šaćiri je doveden na pozajmicu iz Bajerna, Inter treba da plati Bavarcima 16 miliona za ovaj transfer, ali Roberto Manćini ozbiljno razmišlja da se odrekne švajcarskog reprezentativca.

Tačnije, mnogo toga će zavisiti od situacije sa Mohamedom Salahom. Egipćanin nije zagrijan za nastavak saradnje sa Fiorentinom i ako napusti „violu“ biće najbliži Interu. U tom slučaju bi Šaćiri neočekivano mogao da završi na tržištu.

Manćini je više puta ponovio da Šaćiri predstavlja zalog za budućnost, ali nakon loše polusezone koju je fudbaler imao u Interu Manćo baš i nije siguran da je bio u pravu.

Poput Šaćirija, mogao bi da ode i Davide Santon (traži ga Kristal Palas), a Inter će do kraja ljeta pokušati na sve načine da proda i Fredija Guarina. Kolumbijac ima veliku platu (oko tri miliona eura), a želi ga Fenerbahče.

Guarin je navodno dao zeleno svijetlo Turcima za prelazak u Istanbul, a Inter za ovaj transfer traži osam miliona eura.

Tako bi Mateo Kovačić mogao i da ostane na „Meaci“, uprkos ponudama Liverpula...

Inter je do sada doveo Kondogbiju i štopere Žoaa Mirandu i Hejsona Murilja (koji, istina, tek treba da potpišu), a naredne mete su Salah i Ivan Perišić iz Volfsburga.

Bonus video: