Zvezda bez Boaćija protiv PSŽ-a, Degenek: Svi se radujemo teškom gostovanju

Za tim će konkurisati Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srdjan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu i Milan Pavkov
190 pregleda 0 komentar(a)
Crvena zvezda, Foto: Crvena zvezda
Crvena zvezda, Foto: Crvena zvezda
Ažurirano: 02.10.2018. 08:34h

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Francusku, gdje će se u srijedu sastati sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Trener Vladan Milojević je poveo 21 igrača.

Za tim će konkurisati Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srdjan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu i Milan Pavkov.

Sa timom nije otputovao napadač Ričmond Boaći. Reprezentativac Gane povrijedio je zadnju ložu, pa neće biti u opticaju za sjutrašnji meč.

Utakmica na stadionu Park prinčeva u Parizu igraće se u srijedu od 18.55.

Zvezda je u prvom kolu Grupe C igrala u Beogradu nerešeno bez golova sa Napolijem, dok je PSŽ poražen od Liverpula u Engleskoj.

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da se ekipa raduje teškom gostovanju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona.

"Svi se radujemo teškom gostovanju Pari Sen Žermenu. Možemo da očekujemo jednu jaku utakmicu, zato ćemo se pripremiti maksimalno i daćemo sve od sebe", rekao je Miloš Degenek uoči puta.

Crvena zvezda će se sastati sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

Prva utakmica u tom takmičenju sa Napolijem završena je neriješeno bez golova, a Degenek je izrazio nadu da će crveno-bijeli ostati nesavladani i u Parizu.

"Bilo bi lijepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško. PSŽ je jedna posebna ekipa i vjerujem da ćemo uraditi najbolje što možemo da sačuvamo mrežu. Očekujem dobru atmosferu, stadion Park prinčeva je kapaciteta skoro 50.000 mjesta i nadam se da će biti lijep ambijent", kazao je Degenek.

Istakao je da je svjestan kakav protivnik čeka Zvezdu.

"Mi se pripremamo za svaki meč isto, odnosno maksimalno. Da li igramo kod kuće ili u gostima, nije nam razlika. Mislim da će za PSŽ igrati i Kavani, i Nejmar i Mbape. Svi su jednako opasni, na odličnom nivou. Imaju i ozbiljnu odbranu, u kojoj su svi i reprezentativci svojih zemalja", rekao je Degenek.

Bonus video: