Pljevljaci nezadovoljni žrijebom

Karabag je tada ispao iz grupe u kojoj su bili i Inter, Sent Etjen i Dnjepar, koji je kasnije stigao do finala i izgubio od Sevilje
3 komentar(a)
Rudar, Foto: Vijesti
Rudar, Foto: Vijesti
Ažurirano: 22.06.2015. 19:54h

Rudar je imao nekoliko želja pred žrijeb za 2. rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a na kraju mu nije ispunjena nijedna - niti je dobio nekog atraktivnog protivnika koji podiže državu na noge, niti će za rivala imati ekipu protiv koje može da kaže da ima prednost.

Pljevljaci za plasman u naredno kolo moraju da se nadmeću sa Karabagom iz Azerbejdžana, ekipom koja je prošle sezone igrala grupnu fazu Lige Evrope.

Karabag je tada ispao iz grupe u kojoj su bili i Inter, Sent Etjen i Dnjepar, koji je kasnije stigao do finala i izgubio od Sevilje.

"Mislim da nam žrijeb nije bio previše naklonjen, i zbog daljine Azerbejdžana, ali i kvaliteta Karabaga. Međutim, šta je tu je, mi ćemo se u narednih dvadesetak dana što bolje pripremiti kako bismo pružili dostojan otpor rivalu. U svakom slučaju, oni su favoriti, jer su svoj kvalitet pokazali kada su igrali u grupnoj fazi Lige Evrope. Možda je naša mala prednost što revanš igramo kod kuće. Kako god, nema predaje, a uz malo sreće, ko zna, možda se domognemo i treće runde kvalifikacija", rekao je pomoćni trener Rudara Vuko Bogavac.

Prvi meč se igra 14. ili 15. jula u Azerbejdžanu, a revanš je sedam dana kasnije u Crnoj Gori.

Bonus video: