Kompletirana lista od 16 učesnika regionalnog finala

KMF Džoker Šavnik, Galaktikosi, Kličevo žitomarketi i DOO Duklo posljednja su četiri tima koja su obezbijedila plasman u regionalno finale "Nikšićko pivo fan kupa"
1 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup logo, Foto: Nikšićka pivara
Nikšićko pivo fan kup logo, Foto: Nikšićka pivara
Ažurirano: 22.06.2015. 15:53h

KMF Džoker Šavnik, Galaktikosi, Kličevo žitomarketi i DOO Duklo posljednja su četiri tima koja su obezbijedila plasman u regionalno finale "Nikšićko pivo fan kupa".

Ove ekipe su izborile plasman u polufinale posljednjeg turnira u Nikšiću i samim tim su kompletirale listu od 16 sastava koji će se boriti u završnici u septembru u Podgorici.

Tako su se pridružili Vodomont Akapulku, Taho servisu Perović, ALC junajtedu, Petlićima (bili najbolji na turniru u Budvi), KMF Šavniku, Kliničkom centru CG, FK Podgorici 2014, Starom svatu (iz Podgorice) i Balon sali, Siti hausu, Kiklopima i Eloksir triju, koji su se istakli na turniru u Beranama.

Finale turnira u Nikšiću, između timova KMF Džoker Šavnik i Galaktikosa, na programu je u srijedu od 20 časova, a sat ranije počinje meč za treće mjesto u kojem se sastaju Kličevo žitomarketi i DOO Duklo.

Bonus video: