Igraću finale Lige šampiona u dresu Real Madrida

Tom dječaku su snovi počeli da se ostvaruju. Nažalost, u dresu Srbije, kao i mnogobrojnim crnogorskim sportistima. Ali, to je najmanje njihova krivica...
61 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2015. 12:14h

Kada je bio polumaturant u Herceg Novom, Staniša Mandić je sanjao da će jednog dana igrati za Crvenu zvezdu i potom za Real Madrid.

Dvadesetogodišnjaku su snovi počeli da se ostvaruju, jer je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Svjetsko prvenstvo, dao gol u finalu Brazilu i dospio na listu želja Rome.

Srpski mediji su došli do teksta koji je napadač Čukaričkog u rubrici “Neki naši snovi” objavio u školskom časopisu prije sedam godina, kada je još bio đak OŠ “Milan Vuković”.

“Ovo što ću sad napisati jeste ono u šta vjerujem i što će biti istina. Ja ću za pet godina, kad budem imao 18, već igrati u Crvenoj zvezdi. Treneri koji me gledaju kako sada igram vjeruju u ovo što ja sada pišem”.

“Pošto volim fudbal najviše na svijetu, sve ću učiniti da postanem fudbaler Crvene zvezde. Fudbal volim zato što je najljepša igra na svijetu. Fudbal je igrao i moj otac, a fudbal igra i moj brat Nemanja, koji sada igra u Vojvodini”, napisao je tada Mandić.

Mladi Novljanin je tada pisao da mu ni majka ne brani da igra fudbal, ali je ona u međuvremenu preminula. A planirao je da ga gleda u finalu Lige šampiona...

“Zbog oca, brata, majke, ali i zbog mojih drugova, ja ću sve učiniti da postanem igrač Real Madrida! Kad se to desi, a desiće se sigurno, onda će biti biti želja da iznajmim avion, da ga pošaljem u Tivat iz Madrida po mog tatu, mamu, brata i cijeli razred mojih drugova i drugarica, kako bi došli na finalnu utakmicu Lige šampiona, na kojoj ću ja da igram”.

“Biću najsrećniji kad se moji drugovi, dok me budu gledali na televiziji, uvjere da sve ovo o čemu ja sada pišem nije bio samo san”, napisao je tada Mandić, i potpisao se kao đak IX-3.

Tom dječaku su snovi počeli da se ostvaruju. Nažalost, u dresu Srbije, kao i mnogobrojnim crnogorskim sportistima. Ali, to je najmanje njihova krivica...

Galerija

Bonus video: