Mediji: Pirlo prelazi u Njujork siti

Italijanski reprezentativac je juče u Njujorku gledao bejzbol utakmicu Njujork Jenkisa, na stadionu na kome igra i fudbalski klub Njujork siti
1 komentar(a)
Andrea Pirlo, Foto: Reuters
Andrea Pirlo, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.06.2015. 16:39h

Fudbaler Juventusa Andrea Pirlo nalazi se na korak od prelaska u Njujork siti, sa kojim bi krajem sedmice trebalo da potpiše ugovor, prenijeli su danas britanski mediji.

Sajt Gol prenio je da se 36-godišnji Pirlo dogovorio sa upravom Njujorka o uslovima ugovora i da će u petak biti objavljen transfer.

Pirlov ugovor sa Juventusom ističe za godinu.

Italijanski reprezentativac je juče u Njujorku gledao bejzbol utakmicu Njujork Jenkisa, na stadionu na kome igra i fudbalski klub Njujork siti.

Ako pređe u Njujork siti, Pirlo će na “Jenki stadionu” igrati sa bivšim engleskim reprezentativcem Frankom Lampardom i najboljim strijelcem španske reprezentacije Davidom Viljom.

Pirlo je odigrao 115 utakmica za reprezentaciju Italije i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Svjetskog prvenstva 2006. godine.

Takođe, bio je jedan od najboljih igrača Juventusa prošle sezone, u kojoj su “bjankoneri” osvojili četvrtu uzastopnu titulu u Seriji A.

Bonus video: