Galijani: Monako se predomislio iako smo sve dogovorili

"Francuzi su se složili da ga prodaju za 40 miliona eura, a mi smo trebali da platimo u dvije rate od po 20 miliona", rekao potpredsjednik "rosonera"
2 komentar(a)
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.06.2015. 09:46h

Milan je ostao bez dva „viđena” pojačanja - Žofrija Kondogbija (Monako) i Džeksona Martinesa (Porto).

Tim povodom, oglasio se potpredsednik „ronosera” Adrijano Galijani.

"U subotu popodne postigli smo sa Monakom dogovor o transferu Kondogbije. Francuzi su se složili da ga prodaju za 40 miliona eura, a mi smo trebali da platimo u dvije rate od po 20 miliona. Dan prije toga, dogovorili smo se sa igračem oko uslova saradnje, ali u subotu ujutro su on i njegov otac dali saglasnost. Međutim, nakon što smo razmijenili dokumentaciju, Monako je promenio stav, pošto im je još jedan klub (Inter) ponudio više novca i tu se završila sva priča oko transfera Kondogbije”, objasnio je Galijani.

Sada Milan ima 75 miliona eura da potroši na neke druge igrače do kraja prezanog roka.

„Kondogbiju smo trebali da platimo 40, a Martinesa 35 miliona eura. Ostaje nam sada da tražimo druga rješenja, novca imamo, a nećemo izlaziti u javnost sa imenima potencijalnih pojačanja, da se ne desi ovo što se desilo sa Kondogbijom i Martinesom. Vrijeme će pokazati da li smo pogriješili što smo ostali bez dva igrača koja smo itetako željeli”, zaključio je Galijani.

Bonus video: