Mihajlović dovodi Hrvata Pjacu

Pjaca je imao sjajnu sezonu iza sebe, jer je na 32 nastupa u HNL-u postigao 11 golova i upisao pet asistencija, a debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske
1 komentar(a)
Marko Pjaca, Foto: Gnkdinamo.hr
Marko Pjaca, Foto: Gnkdinamo.hr
Ažurirano: 18.06.2015. 16:07h

Fudbaler Dinama iz Zagreba Marko Pjaca se pominje kao jedno od pojačanja novog Milana, predvođenim Sinišom Mihajlovićem na klupi, javlja „Skaj sport”.

Direktor kluba Adrijano Galijani bi ubrzo trebalo da postigne dogovor sa čelnicima „modrih”, pa bi 20-godišnji Zagrepčanin mogao da pređe na „San Siro”.

Italijani opisuju Pjacu kao jednog od najtalentovanijih fudbalera na ovim prostorima, a pominje se da bi Dinamo mogao da dobije između 10 i 12 miliona eura.

Krilnog fudbalera su u posljednje vrijeme pratili i Juventus i Bolonja. Ali, izgleda da je najuporniji Milan, koji ga vidi kao jednu od ključnih karika u stvaranju novog tima.

Pjaca je imao sjajnu sezonu iza sebe, jer je na 32 nastupa u HNL-u postigao 11 golova i upisao pet asistencija, a debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u septembru na prijateljskoj utakmici protiv Kipra.

Bonus video: