Mihajlović želi Stefana Savića u Milanu

"Mihajlović želi da sa Savićem priča lično oko njegovog eventualnog prelaska u Milan", pišu italijanski mediji
6 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Reuters
Stefan Savić, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.06.2015. 14:58h

Stefan Savić je jedan od prioriteta Milana i novog trenera Siniše Mihajlovića za ljetnji prelazni rok, pišu italijanski mediji.

Crnogorski reprezentativac je početkom godine produžio ugovor sa Fiorentinom, ali je "viola" otvorena za ponude i transfer je vrlo moguć. Italijanski mediji vjeruju da bi "rosoneri" mogli da dobiju Savića ako stave na sto između 15 i 18 miliona eura.

Mihajlović i Savić nisu radili zajedno u Firenci (srpski trener je bio na klupi u sezoni 2010/11, dok je Savić stigao 2012. godine), ali Miha je dovoljno dugo u Italiji da je imao vremena da se uvjeri u kvalitete bivšeg štopera Partizana i Mančester sitija.

Nije samo Savić na meti Mihajlovića - novinari sa Apenina navode da su mete i Mats Humels iz Borusije iz Dortmunda, kao i Žoao Miranda (Atletiko Madrid).

"Mihajlović želi da sa Savićem priča lično oko njegovog eventualnog prelaska u Milan", stoji u tekstu.

A "Kalćomerkato" donosi i druge detalje Milanovog interesovanja za Savića i navodi da je Adrijano Galijani već spremio četvorogodišnji ugovor, ali i da se nije zvanično obratio Fiorentini s ponudom.

Isti portal piše da Savić baš i nije najzadovoljniji na "Artemio Frankiju" nakon što je klub smijenio trenera Vinćenca Montelu, kojeg je i kontaktirao i dao mu podršku nakon što je postalo jasno da ide iz Fiorentine.

Kako god, Savić bi ovog ljeta vrlo lako mogao da ode iz renesansnog grada, bez obzira na to ko će umjesto Montele preuzeti "ljubičaste".

Nakon što je Fiorentinu odbio trener Torina Đanpjero Ventura, vjeruje se da su kandidati Paulo Souza (ima ugovor sa Bazelom) i Roberto Donadoni.

Bonus video: