Sjutra sjedica IO FSCG

227 pregleda 1 komentar(a)
Logo FSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo FSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.06.2015. 14:53h

Sjednica Izvršnog odbora (IO) Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), na kojoj će biti utvrđen kalendar takmičenja za narednu sezonu, biće održana sjutra u Podgorici, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da će na sjednici, pored verifikacije odluka Odbora za hitna pitanja, biti riječi o izvještajima komisija FSCG o proljećnoj polusezoni u svim takmičenjima, kalendaru takmičenja Prve i Druge lige i Kupa Crne Gore za jesenju polusezonu i propozicijama baraža za popunu Prve i Druge lige u narednoj sezoni.

Na dnevnom redu sjednice naći će se i predlozi troškovnika za sezonu 2015/16, kao i odluka o registracionim taksama, visini novčanih kazni u disciplinskim postupcima, taksama za izdavanje licenci za službena lica, Pravilnika o statusu trenera sa obrascima ugovora, Pravilnika o dozvolama za rad fudbalskih trenera i dozvolama za rad službenih lica kao i Pravilnika o radu Centra za edukaciju trenera FSCG.

Biće razmatran i izvještaj o finansijskom poslovanju i predlog Odluke o izboru revizora za period 2015-2017 su tačke dnevnog reda pete sjednice Izvršnog odbora FSCG.

Početak sjednice, koja će biti održana u pres sali FSCG, zakazan je za 13 sati.

Bonus video: