Grof Božović sletio u Samaru, ali sa tribina gleda duel protiv bivšeg kluba

Miodrag - Grof Božović upravo je predstavljen igračima kao novi trener Krila Sovjetov. Prema saznanjima RIA Novosti, Božović je potpisao ugovor na dvije i po godine
133 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Http://www.kc-camapa.ru
Miodrag Božović, Foto: Http://www.kc-camapa.ru
Ažurirano: 05.10.2018. 14:09h

Miodrag - Grof Božović predstavljen je kao novi trener Krila Sovjetov. Ugovor je potpisao na dvije i po godine.

Pred crnogorskim trenerom je težak posao, pošto je ekipa iz Samare na pretposljednjem mjestu, sa sedam bodova iz devet mečeva.

Bivšeg trenera Andreja Tihonova tri vezana poraza koštala su posla.

Iskustvo crnogorskog trenera, smatra uprava Krila, pomoći će ekipi da iziđe iz rezultatske krize a vremena za čekanje nema.

Grof će nakon sjutrašnje utakmice sa Dinamom, koju će gledati sa tribina (ekipu će voditi Vladimir Kuhlevski) imati reprezentativnu pauzu da igračima nametne svoj stil i objasni im šta od njih očekuje.

Zato Krila nisu imala vremena za čekanje i samo četiri sata nakon ostavke Tihonovu, imenovan je Božović.

Božović je stranac-rekorder po broju klubova koje je vodio u Rusiji - sjedio je na klupi Amkara, FK Moskve, Dinama, Rostova, Lokomotive i Arsenala iz Tule. Samo sa Dinamom nije imao očekivani rezultat.

Od danas, Božović je sa 63-gopdišnjim Rusom Sergejem Pavlovim apsolutni rekorder po broju klubova u kojima je bio glavni trener, jer obojica imaju iskustva u radu sa po čak sedam premijerligaša.

Bonus video: