Brnović: Slomili nas tempom, problem prave povrede Jovetića i Baše

Sada moramo što bolje da oporavimo ekipu i probamo da se spremimo za Švedsku. Neće biti lako, ali se nadam da povrede Baše i Jovetića nisu ozbiljne", istakao je crnogorski selektor
24 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo Prelevic
Branko Brnović, Foto: Savo Prelevic
Ažurirano: 08.06.2015. 21:45h

Selektor Branko Brnović nije bio nezadovoljan nakon izdanja svoje ekipe u Viborgu, ali je i pojasnio da je problem - fizička pripremljenost.

Crna Gora je poklekla u finišu, baš kada je postalo evidentno da Danci imaju više "goriva".

Ono što još više brine pred duel sa Šveđanima je što su Stevan Jovetić i Marko Baša morali da napuste teren još do poluvremena zbog povreda.

"Znali smo da je većina ekipa fizički spremjija od nas i to se vidjelo na ovoj utakmici. Osim prvih 10 minuta, uglavnom smo igrali dobro, nakon gola kontrolisali igru, fino iznosili loptu i to je ono što tražim od igrača. Na poluvremenu smo ostali bez Marka Baše i Stevana Jovetića i to je uticalo na nas", rekao je Brnović i nastavio:

"Danci su nas u nastavku slomili tempom, jer se još pet igrača žalilo na povrede i tražilo izmjenu. Sada moramo što bolje da oporavimo ekipu i probamo da se spremimo za Švedsku. Neće biti lako, ali se nadam da povrede Baše i Jovetića nisu ozbiljne", istakao je crnogorski selektor.

Bonus video: