Slaven Bilić na korak od klupe Vest Hema

Bilić je igrao za "čekićare" u sezoni 1996/97. i tada i postao ljubimac navijača, a sada je izgleda pravi momenat za povratak na "Apton park"
0 komentar(a)
Slaven Bilić, Foto: Beta/AP
Slaven Bilić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.06.2015. 16:55h

Slaven Bilić se oprostio od navijača Bešiktaša, najavio je da ide u novu avanturu, a izgleda da je došlo vrijeme za Premijer ligu - engleski mediji javljaju da će hrvatski trener preuzeti Vest Hem.

Bilić je igrao za "čekićare" u sezoni 1996/97. i tada i postao ljubimac navijača, a sada je izgleda pravi momenat za povratak na "Apton park".

Vest Hem je u potrazi za menadžerom nakon što nije produžio ugovor sa Semom Alardajsom, ali je i prvi čovjek kluba Dejvid Gold istakao da je ta potraga privedena kraju.

"Najkasnije za 48 časova ćemo objaviti ime novog menadžera. Lista je skraćena, razgovori se privode kraju i ubrzo ćete saznati ime", kazao je Gold novinarima.

Engleski mediji, među kojima i BBC, nemaju dilemu da je Bilić na korak od preuzimanja Vest Hema, ali i napominju da se posljednjih dana sa ovim klubom povezivalo i ime Jirgena Klopa (koji je saopštio da naredne sezone neće raditi nigdje), kao i Dejvida Mojesa.

Bivši menadžer Mančester junajteda je, ipak, pod ugovorom sa Sosijedadom.

Vest Hem će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nakon što je to pravo stekao kao najbolji fer-plej tim u Engleskoj.

Bonus video: