Anjeli: Finale Lige šampiona je početak za Juventus

„Vratili smo se na nivo na kome želimo da budemo. Moj cilj je da osiguram da ekipa ostane konkurentna”, rekao je Anjeli
0 komentar(a)
Andrea Anjeli, Foto: Reuters
Andrea Anjeli, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.06.2015. 12:06h

Predsjednik Juventusa Andrea Anjeli rekao je danas da plasman u finale Lige šampiona predstavlja početak dobrih rezultata tog fudbalskog kluba i da su se „crno-bijeli” vratili gdje im je i mjesto - među najbolje evropske klubove.

Juve je izgubio su u subotu od Barselone u finalu Lige šampiona (3:1) i propustio priliku da osvoji treću titulu evropskog prvaka. „Stara dama” je ove sezone uzela duplu krunu u Italiji.

„Gledajući istoriju Juventusa u evropskim takmičenjima, vratili smo se na nivo na kome želimo da budemo. Moj cilj je da osiguram da ekipa ostane konkurentna. Zahvalan sam Masimilijanu Alegriju što je došao i preuzeo tim u istorijskom periodu za Juve”, rekao je Anjeli.

„Plasman u finale Lige šampiona je za nas početna tačka. Poslije utakmica sa Borusijom iz Dortmunda i Real Madridom, stigli smo do meča sa Barselonom. Osjećanja su pomiješana”.

„Prikazali smo fantastičnu igru i to je dobar znak za budućnost. Ali, kada igrate u finalu Lige šampiona, igrate da pobijedite, kao u svakom meču koji Juventus igra”, dodao je 39-godišnji predsjednik velikana iz Torina.

Juventus je već počeo da dovodi nove igrače. Dosadašnji napadač Palerma Paulo Dibala prešao je prošle sedmice u torinski klub za 40 miliona eura, a italijanski mediji spekulišu da bi mogao da dođe i Sami Kedira iz Real Madrida.

Bonus video: