Preokret Rusa, sedam pogodaka u Parizu

Sigurne pobjede su upisali Srbija i Hrvatska - „orlovi” su savladali Azerbejdžan u Austriji (4:1), a Hrvati u Varaždinu Gibraltar (4:0)
0 komentar(a)
Belgija, Foto: Reuters
Belgija, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.06.2015. 21:27h

Sve do 77. minuta duela na "Himki areni" Rusija je gubila od Bjelorusije, ali joj je furiozan finiš bio dovoljan da dođe do ubjedljivog trijumfa.

Na kraju je bilo 4:2 za tim Fabija Kapela kojeg u nedjelju čeka okršaj sa Austrijancima kod kuće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Strijelci za "zbornaju" bili su Kokorin, Golovin, Mirančuk i Keržakov.

Engleska je prvi put nakon 20 godina gostovala Republici Irskoj, ali će joj se ovaj dolazak vjerovatno brzo zaboraviti nakon što su dva tima odigrala dosadan meč bez većih prilika u Dablinu (0:0).

Sigurne pobjede su upisali Srbija i Hrvatska - „orlovi” su savladali Azerbejdžan u Austriji (4:1), a Hrvati u Varaždinu Gibraltar (4:0).

A spektakularan meč su odigrale Francuska i Belgija u Parizu - bilo je 4:3 za "crvene đavole".

Belgijanci su vodili sa 3:0 (Maruan Felaini dva gola i Rađa Naingolan), domaćin smanjio preko Matjea Valbuene iz penala, ali je sve bilo gotovo nakon što se iz jedanaesterca upisao Eden Azar.

Publika na "Stad de Fransu" je, ipak, djelimično zadovoljna napustila stadion nakon što su „trikolori” u finišu postigli dva gola (pogodili su Nabil Fekir i Dimitri Paje), a čak su imali i priliku da izjednače.

Bonus video: