Mlada reprezentacija remizirala sa BiH

Velika sparina i teški uslovi za igru su uticali da golovi izostanu
4 komentar(a)
Aleksandar Boljević, Foto: Nsbih.com
Aleksandar Boljević, Foto: Nsbih.com
Ažurirano: 05.06.2015. 20:35h

Mlada reprezentacija Crne Gore je remizirala sa BiH (0:0) u Čitluku.

Ovo je bila ujedno posljednja priprema naše reprezentacije pred početak kvalifikacija evropskog prvenstva koje počinju 15. juna sa Moldavijom u Podgorici.

Velika sparina i teški uslovi za igru su uticali da golovi izostanu.

"Teško vrijeme i loš teren uticali su na to trčanje bude ispod nivoa, a samim tim nije bilo ni previše dobre igre. Imali smo, istina, neke polušanse, ali je nedostajao pravi pas kako bi stigli u završnicu. Ipak, kada se uzmu u obzir uslovi u kojima smo igrali, neke greške treba tolerisati. Osujetili smo protivnika da nametne svoju igru, što je svakako vrlo pozitivno",rekao je naš selektor Mojaš Radonjić

Iako je pobjeda bila blizu selektor Radonjić je zadovoljan.

"Uvijek je dobro kada se ne izgubi, pogotovo pred start nekog takmičenja. Pred nama je nekoliko dana rada, imamo dovoljno vremena da se spremimo, da pojačamo ritam rada i vjerujem da ćemo uspjeti da otkolnimo sve nedostatke i da ćemo spremni dočekati okršaj sa Moldavcima. Važno je da svježi dočekamo početak kvalifikacija i da se niko ne povrijedi", istakao je Radonjić.

Bosna i Hercegovina: Pirić (Karačić), Omerbašić, Memija (Ćorluka), Hajradinović (Merajić), Mihojević, Miletić, Sadiković, Hadžiahmetović (Šatara), Jelisić (Popović), Rahmanović (Ćerimagić), Hodžić (Bajić). Selektor: Darko Nestorović.

Crna Gora: Kordić, Raspopović, Vukčević, Vučić, Milojko (Kopitović), Savićević, Kosović (Hočko), Janković, Pepić, Đorđević (Lagator), Boljević (Vušurović). Selektor: Mojaš Radonjić

Bonus video: