Galijani pregovara sa Ibrahimovićem, Inzagi otpušten

. Galijani i Rajola, prema izvorima Marcija, pregovaraju oko mogućnosti da se Ibrakadabra iz Pari sen Žermena opet vrati u Milan, jedini klub u kojem nije osvojio titulu nacionalnog prvaka
4 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Tviter
Zlatan Ibrahimović, Foto: Tviter
Ažurirano: 04.06.2015. 17:19h

Najuspješnijem italijanskom klubu na međunarodnoj sceni, Milanu, dosdilo je višegodišnje tavorenje i gigant sa "San Sira" vkrenuo je u veliki projekat. U njemu neće biti mjesta za trenera Pipa Inzagija, jer kako tvrdi tradicionalno dobro obaviješteni novinar Đanluka di Marcio, ikoni Milana je uručen otkaz na mjestu glavnog trenera.

Italijanski mediji tvrde da će Pipov nasljednik na klupi Milana biti Siniša Mihajlović, koji je viođen kako ide na pregovore sa Silvijom Berluskonijem i potpredsjednikom Milana Adriojanom Galijanijem.

A Galijani se ne zadržava dugo u Milanu tokom posljednja dva mjeseca, a sada je u pregovorima sa Minom Rajolom, agentom sjajnog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Galijani i Rajola, prema izvorima Marcija, pregovaraju oko mogućnosti da se Ibrakadabra iz Pari sen Žermena opet vrati u Milan, jedini klub u kojem nije osvojio titulu nacionalnog prvaka.

Bonus video: