Nastavlja se CFL: Sutjeska - Zeta, Budućnost u Radanovićima, Titograd sa Mornarom

Prvoligaši će odigrati tri kola u sedam dana - utakmice će se igrati sjutra (subota), zatim u srijedu, pa narednog vikenda.
1 komentar(a)
OFK Titograd - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
OFK Titograd - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.09.2018. 15:39h

Nakon dvonedjeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, nastavlja se Telekom 1. Crnogorska fudbalska liga, i to u ubrzanom ritmu.

Prvoligaši će, naime, odigrati tri kola u sedam dana - utakmice će se igrati sjutra (subota), zatim u srijedu, pa narednog vikenda.

Lider na tabeli nakon šest odigranih kola, OFK Titograd, gostuje posljednjeplasiranom Mornaru, iako će to biti sve osim gostovanje, pošto će Barani biti domaćini na stadionu Dečića u Tuzima.

Na klupi Mornara debitovaće Goran Milojević, nekadašnji trener Mladosti.

Drugoplasirana Budućnost, takođe sa novim trenerom, Radisavom Dragićevićem, gostuje Grblju u Radanovićima, dok će Sutjeska kraj Bistrice biti domaćin Zeti.

Lovćen će drugi put ove sezone kao domaćin igrati na stadionu Bokelja u Kotoru, ovoga puta protiv Iskre.

Mečevi počinju u 15.30 sati, osim duela Petrovca i Rudara, koji počinje u 16 časova uz direktan prenost na TV Arena sportu.

U srijedu 19. septembra igraju se mečevi 8. kola a sastaju se Budućnost - Rudar, Iskra - Petrovac, OFK Titograd - Lovćen, Zeta - Mornar i Grbalj - Sutjeska.

Naredne subote, 22. septembra, u utakmicama 9. runde igraju Sutjeska - Budućnost, Lovćen - Zeta, Petrovac - OFK Titograd, Rudar - Iskra i Mornar - Grbalj.

Bonus video: