Anćeloti odustao od Milana, Berluskoni se okreće Mihajloviću?

Ono što je u ovom trenutku sigurno je da Filipo Inzagi ne ostaje na klupi, a novo ime koje je sada u prednosti u odnosu na sve ostale je Siniša Mihajlović, objavila je „Gazeta delo sport“
2 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.06.2015. 11:46h

Karlo Anćeloti je odbio Milan i odluku obrazložio željom da napravi pauzu u trenerskom poslu, pa su „rosoneri“ prinuđeni da se okrenu alternativama.

Ono što je u ovom trenutku sigurno je da Filipo Inzagi ne ostaje na klupi, a novo ime koje je sada u prednosti u odnosu na sve ostale je Siniša Mihajlović, objavila je „Gazeta delo sport“.

Miha je navodno i najveća želja Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija, iako nije jedini kandidat – tu su još Vinćenco Montela (koji je, ipak, blizu ostanka u Fiorentini), Mauricio Sari iz Empolija i bivši fudbaler Milana Roberto Donadoni, koji je na klupi Parme.

Mihajlović je prije dva dana objavio da napušta Sampdoriju i ima dvije ozbiljne opcije - da preuzme Napoli ili Milan. Kao varijanta, ali manje realna, spominje se da ode u Fenerbahče.

Srpski trener je više puta ponovio da može da zamisli sebe kao trenera Milana u budućnosti, iako nikada nije krio da su njegovi omiljeni klubovi Inter i Lacio, za koje je sa mnogo uspjeha igrao u Seriji A.

Izvjesno je da će Mihajlovića u Sampdoriji zamijeniti Valter Zenga.

Bonus video: