Vujoviću uručen Trofej Radija Crne Gore

132 pregleda 0 komentar(a)
Goran Vujović, Foto: Fscg.me
Goran Vujović, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 02.06.2015. 16:22h

Napadaču Sutjeske Goranu Vujoviću uručen je danas Trofej Radija Crne Gore, koji se dodjeljuje najboljem strijelcu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Radio Crne Gore pokrenuo je prošle godine akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

Vujović je crnogorski šampionat završio sa 21 postignutim golom.

“Hvala na dodjeljenom priznanju. Najveću nagradu dobio sam od Fudbalskog saveza pozivom za reprezentaciju. Nadam se da ću opravdati nagradu i poziv u reprezentaciju””, rekao je Vujović.

Doajen crnogorskog sportskog novinarstva, Budimir Bućin uručujući priznanje Vujoviću poželio mu je da i naredne sezone bude uspješan i opravda sve ono što je postigao do sada i bude još bolji.

Direktor Radija Crne Gore Radojica Bulatović kazao je da je trofej kruna svakog nadmetanja.

"Umijeće mogućeg je politika, umijeće postavljanja pitanja je novinarstvo, a umijeće fudbalske igre je postizanje golova. Česttke Goranu Vujoviću”, kazao je Bulatović.

Urednik sportske redakcije Radija Crne Gore, Radisav Tvrdišić, kazao je da je cilj pokretanja akcije poularizacija fudbala i sporta uopšte.

"Akciju smo pokrenuli prošle godine povodom jubileja 70 godina postojanja i više od 60 godina sportskih prenosa na talasima našeg Radija. Cilj nam je bio poularizacija fudbala i sporta uopšte. Tu nas je Fudbalski savez podržao i hvala im na tome",kazao je Tvrdišić.

Radio Crne Gore je za doprinos medijskoj promociji projekta uručio nagrade i sportskim redakcijama Dnevnih novina, agencije MINA, uredniku emisije Sportska subota na Televiziji Crna Gora Dragiši Dediću i portparolu Fudbalskog saveza Ivanu Radoviću.

Bonus video: