Blan: Alveš ostaje u Barseloni

„Dani Alveš ne dolazi u Pari Sen Žermen. Mislim da neće ni otići iz Barselone, jer želi da ostane. Igra neku svoju igru sa klubom, čeka njihovu ponudu“, rekao je Blan za „BeIN sport“
0 komentar(a)
Loran Blan, Foto: Reuters
Loran Blan, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.06.2015. 10:47h

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan tvrdi da će Dani Alveš ipak ostati u Barseloni.

Brazilac se sve češće spominje kao meta Parižana, pošto mu na kraju sezone ističe ugovor. Spekulacije je podgrijala njegova izjava da uopšte nije skoncentrisan na klub iz Katalonije, zbog nepoštovanja od strane čelnika kluba.

Međutim, trener PSŽ-a ne vjeruje da će on napustiti „Kamp nou“ na kraju sezone.

„Dani Alveš ne dolazi u Pari Sen Žermen. Mislim da neće ni otići iz Barselone, jer želi da ostane. Igra neku svoju igru sa klubom, čeka njihovu ponudu. Lijepo je to što novinari imaju šta da pišu, ali nije bilo kontakta sa njim“, rekao je Blan za „BeIN sport“.

Nekadašnji selektor Francuske se osvrnuo i na fudbalera Juventusa Pola Pogbu, za koga se vjeruje da je veoma realna meta, ali da su se i ostali klubovi uključili u trku za njegov potpis.

„Smatram da bi nam Pogba perfektno došao. On nam je zanimljiv, ali je skup i nismo jedini koji ga žele. Mnogi klubovi su zainteresovani za njega, a postoji mogućnost da ostane u Juventusu. Ima puno opcija pred sobom, a ako Juventus odluči da ga proda, finansijski bi dobro prošao“.

Blan je otkrio i planove kluba pred početak nove sezone.

„Sigurno će biti promjena u igračkom kadru. Moramo da regenerišemo ekipu, iako pobjeđujemo. Predsjednik je u pravu kad to traži od nas. Pripazićemo na finansijski fer-plej, što može biti veoma teško“, zaključio je nekadašnji kapiten francuske reprezentacije.

Bonus video: