Manćini gubi Turea, okreće se Kondogbiji

Onog trenutka kada (i ako) mu Ture kaže da ne dolazi u Milano, Manćini zna ko mu je prioritet - obratiće se Monaku za transfer Žofrija Kondogbije
0 komentar(a)
Žofri Kondogbija, Foto: Beta/AP
Žofri Kondogbija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.05.2015. 08:48h

Jaja Ture je sada najbliži odluci da ne ide iz Mančester sitija, najavio je prije dva dana njegov menadžer i tako najviše zbunio Inter.

Milanski klub je odavno dogovorio lične uslove sa vezistom iz Obale Slonovače, pa je vijest da on ostaje "građanin" odjeknula u Gradu mode.

Odjeknula da je trener Roberto Manćini navodno toliko ljut da razmišlja da napusti Inter, ali nove informacije sa Apenina govore da je Ture i dalje relativno blizu Intera i da je nova priča o njegovom ostanku neka vrsta igre...

Ali, odjednom je sve u vazduhu, pa Manćini traži alternativu u slučaju da ne dovede igrača oko kojeg je želio da gradi novi tim.

Onog trenutka kada (i ako) mu Ture kaže da ne dolazi u Milano, Manćo zna ko mu je prioritet - obratiće se Monaku za transfer Žofrija Kondogbije.

Francuz zaista ima sličan stil igre kao Ture, s tim što je manje opasan po gol protivnika, a procjenjuje se da bi ga "kneževi" pustili za 25 miliona eura.

Bonus video: