Milinković još dvije godine u Partizanu

Prethodni ugovor Milinkoviću je važio do kraja sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je na klupi zamijenio Marka Nikolića
1 komentar(a)
Zoran Milinković, Foto: Betaphoto
Zoran Milinković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 25.05.2015. 16:57h

Trener Fudbalskog kluba Partizan Zoran Milinković produžio je danas ugovor sa "crno-bijelima" na još dvije godine, objavljeno je na sajtu šampiona Srbije.

Prethodni ugovor Milinkoviću je važio do kraja sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je na klupi zamijenio Marka Nikolića.

"Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno uljepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kojem sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i ja, na krilima trofeja koji je vraćen gdje mu je i mjesto, učiniti sve da nastavimo sa uspjesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu", rekao je Milinković.

Milinkovićeva prva briga poslije produžetka saradnje sa Partizanom je predstojeći prelazni rok, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola polovinom jula.

Partizan je u tek završenoj sezoni u Super ligi osvojio titulu, dok je u finalu Kupa poražen od Čukaričkog.

Bonus video: