„Sosiosi“ žele Anćelotijev ostanak

Čak 73 odsto „sosiosa“ se u anketi koju je za „Marku“ sprovela agencija „Sigma Dos“ izjasnilo da želi Karleta na klupi i naredne sezone
2 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Karlo Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.05.2015. 10:28h

Iako je i sama „Marka“ objavila da je Karlo Anćeloti „jednom i po nogom van Reala“, najveći španski sportski list sada piše da je moguće da Italijan ostane na „Santjago Bernabeuu“.

Razlog su navijači - čak 73 odsto „sosiosa“ se u anketi koju je za „Marku“ sprovela agencija „Sigma Dos“ izjasnilo da želi Karleta na klupi i naredne sezone.

Samo 24,1 ispitanika smatra da Florentino Peres mora da potraži novo rješenje, dok 2,9% nije imalo stav.

Najveću podršku Anćeloti ima među najstarijim navijačima, jer 76,1% „sosiosa“ koji imaju 65 i više godina žele da ostane, a samo 18,3% da ode.

Istraživanje je išlo toliko daleko da se ispostavilo da bivši trener Ređane, Parme, Juventusa, Milana, Čelzija i Pari Sen Žermena najmanju podršku ima među najmlađim navijačima, jer je za njegov ostanak glasalo 68,8% članova kluba od pet do 10 godina!

„Sosiosi“ su u istraživanju davali Anćelotiju ocjene od 0 do 10, a prosjek je 6,95. To je malo više nego što je Žoze Murinjo dobio 2013. godine, kada mu je pred rastanak prosječna ocjena bila 6,68.

Zanimljivo, italijanskom šmekeru su najveću ocjenu dale navijačice - 7,38. Najgore je prošao kod navijača koji imaju od 30 do 44 godine - 6,62.

Bonus video: