Anćeloti u petak podnosi ostavku, Ronaldo rekao Perezu da je nezadovoljan u Realu

4 komentar(a)
Ronaldo i Anćeloti, Foto: Reuters
Ronaldo i Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.05.2015. 22:22h

Karlo Anćeloti više nije trener Reala, tako je odlučio predsjednik Florentino Perez, objavili su italijanski mediji.

Korijere delo sport piše da će Anćeloti u petak podnijeti ostavku, godinu dana prije isteka ugovora, za šta će dobiti i pola godišnje zarade koja bi ga sljedovala da je ostao na klupi Madriđana - pet,šest miliona eura.

List navodi da Anćeloti neće odmah preuzeti drugi tim, svakako ne Milan, već da će sljedeću sezonu početi pauzom, čekajući neku pravu priliku, svakako na finansijskom i igračkom nivou kao što su bila njegova tri posljednja kluba, Čelzi, Pari Sen Žermen i Real...

Gazeta delo sport piše da će Anćelotija na klupi Reala naslijediti Rafael Benites, aktuelno trener Napolija.

Skaj sports je juče objavio da Benitez nije odgovorio na ponude Liverpula, Mančester Sitija i Vest Hema.

S druge strane, njemački radio je objavio da će Jirgen Klop preuzeti Real u naredne tri sezone i to za osam miliona eura po sezoni.

Novinari španskog Asa su međutim, stupili u kontakt sa Klopovim menadžerom Markom Kosickim koji je demantovao da za sada ima ponuda iz Madrida.

To nije kraj nagađanja ko će biti novi trener Reala, pošto je ABC lansirao još jedno ime kao mogućeg zamjenika Anćelotija - selektora Njemačke Joakima Leva.

Kako taj list tvrdi, Lev je jedan od snova predsjednika Madriđana Florentina Pereza, koji je za sada vjerovatno neostvariv.

Ronaldo nezadovoljan

Najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo imao je hitan sastanak sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom na kojem mu je jasno stavio do znanja da je zabrinut za svoju budućnost u Madridu, prenosi Marka.

Kako se navodi, Ronaldo je od prvog čovjeka kluba želio da čuje kakvi su planovi s obzirom na to da je veoma nezadovoljan rezultatima u sezoni na izmaku, uprkos tome što je njegov lični učinak izuzetan.

Takođe, Portugalac je priznao da nije osjetio dovoljnu podršku kluba nakon što je bio na meti javnosti zbog rođendanske žurke, odmah poslije ubjedljivog poraza od gradskog rivala Atletika (4.0) u februaru.

Ugledni španski list tvrdi da je Ronaldo Perezu prvi put rekao da ima otvorenu ponudu Pari Sen Žermena i zaključuje da opcija rastanka sada nije nemoguća.

Real je ove sezone ostao bez ijednog trofeja, a Ronaldo izvjesno ispada iz konkurencije za Zlatnu loptu.

Bonus video: