Bartomeu: Enrike ostaje u Barseloni

“On ima ugovor. Kraj rasprave. Trenutno smo fokusirani na takmičenje i budućnost Enrikea nije nešto o čemu bi trebalo da razgovaramo”, rekao je Bartomeu za “Marku”
2 komentar(a)
Luis Enrike, Foto: Reuters
Luis Enrike, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.05.2015. 11:54h

Predsjednik Barselone Đosep Marija Bartomeu rekao je danas da trener tog kluba Luis Enrike neće napustiti “Kamp nou” ovog ljeta.

“On ima ugovor. Kraj rasprave. Trenutno smo fokusirani na takmičenje i budućnost Enrikea nije nešto o čemu bi trebalo da razgovaramo”, rekao je Bartomeu za “Marku”.

Enrike je na klupi Barselone zamenio Herarda Martina posle neuspjeha tog kluba u sezoni 2013/14.

Fudbaleri Barselone osvojili su juče šampionsku titulu u španskoj Primeri, pošto su u Madridu pobijedili Atletiko sa 1:0, u utakmici pretposljednjeg, 37. kola.

“Ovo je uspjeh svih igrača i trenera. Oni su svake sedmice radili veličanstven posao... Ove godine je Primera bila glavni cilj, sada smo okrenuti narednom - Kupu kralja. Sljedeće godine će nas čekati drugi izazovi”, naveo je Bartomeu.

Barselona će u finalu Kupa kralja igrati 30. maja protiv Atletik Bilbaoa, a nakon toga, 6. juna, prvaka Španije čeka i meč finala Lige šampiona protiv Juventusa.

Bonus video: