Volkot: Moram više da igram

„Bio sam vrlo strpljiv kada sam se vraćao na teren poslije povrede. Sada mi nedostaju minuti na terenu“, kazao je Volkot
0 komentar(a)
Teo Volkot i Tajler Bleket, Foto: Reuters
Teo Volkot i Tajler Bleket, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.05.2015. 10:29h

Napadač Arsenala, Teo Volkot, smatra da mu je neophodno više vremena na terenu kako bi mogao da se vrati u formu u kojoj je bio pre povrede.

On je u nedjelju ušao sa klupe u derbiju 37. kola Premijer lige sa Mančester junajtedom koji je završen bez pobjednika (1:1), a nakon njegovog prodora je Tajler Bleket postigao autogol.

„Bio sam vrlo strpljiv kada sam se vraćao na teren poslije povrede. Sada mi nedostaju minuti na terenu. Kao rezervni igrač, moraš se truditi da ostaneš pozitivan i da ne kloneš duhom“, kazao je Volkot.

Brzonogi fudbaler „tobdžija“ je istakao da je svakome teško kada se vraća nakon povrede, ali je naglasio da se osjeća kao deo kolektiva tima iz Londona.

„Teško je svakom igraču koji se vraća na teren poslije duže pauze. Međutim, ja se osjećam kao značajan dio ovog tima. Uprava je bila strpljiva sa mnom i pokazala je da vjeruje u mene. Sada osjećam da postajem brži i jači“, naglasio je Volkot.

Bonus video: