Van Gal: Ne možemo da spriječimo De Heu da ode u Real

„On je španski reprezentativac, a sada mu je španski klub poslao ponudu. Njegova djevojka je Španjolka, njegovi roditelji dolaze svake ili svake druge sedmice u Mančester. Teško će nam biti da ga zadržimo“, realan je Van Gal
1 komentar(a)
De Hea, Foto: REUTERS
De Hea, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.05.2015. 09:54h

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal poručio je da će klub sa „Old traforda“ teško moći da spriječi startnog golmana da ode u Real Madrid.

Tokom prethodnih sedmica javnost uveliko bruji o prelasku Davida de Hee u tabor „merengesa“, a holandski stručnjak smatra da će njemu i njegovim saradnicima biti vezane ruke ukoliko čuvar mreže izrazi želju da napusti klub i pređe u Real.

„On je španski reprezentativac, a sada mu je španski klub poslao ponudu. Njegova djevojka je Španjolka, njegovi roditelji dolaze svake ili svake druge sedmice u Mančester. Teško će nam biti da ga zadržimo“, realan je Van Gal.

De Hea je u drugom poluvremenu meča sa Arsenalom izašao s terena zbog povrede tetive i mogao bi da propusti utakmicu posljednjeg kola Premijer lige sa Halom narednog vikenda.

Bonus video: