Van Bronkhorst trener Fejnorda

Van Bronkhorst je po prvobitnom dogovoru trebalo da preuzme Fejnord na startu naredne sezone, ali je prihvatio da već sada počne posao u klubu u kojem je počeo i završio karijeru
0 komentar(a)
Đovani van Bronkhorst, Foto: Www.feyenoord.nl
Đovani van Bronkhorst, Foto: Www.feyenoord.nl
Ažurirano: 18.05.2015. 09:28h

Rukovodstvo Fejnorda uručilo je otkaz Fredu Rutenu zbog loših rezultata u posljednjim utakmicama i umjesto njega postavila Đovanija van Bronkhorsta.

Tim iz Roterdama je izgubio od Cvolea sa 0:3 i tako je zauzeo tek 4. mjesto na tabeli Eredivizije, čime je propustio priliku da se direktno plasira u Ligu Evrope.

Izgledalo je da će ekipa sa „De Kajpa“ sigurno zauzeti 3. poziciju, ali je u posljednjih pet kola osvojila mizerna dva boda, pa je stepenik niže, iza šampiona PSV Ajndhovena, Ajaksa i AZ Alkmara.

Ruten je trebalo da napusti klub na kraju sezone, ali je uprava odlučila da ga otpusti pred početka plej-ofa u prvenstvu i borbe za mjesto u Ligi Evrope.

Van Bronkhorst je po prvobitnom dogovoru trebalo da preuzme Fejnord na startu naredne sezone, ali je prihvatio da već sada počne posao u klubu u kojem je počeo i završio karijeru.

Bonus video: