Čeh i Miler za novi Mančester junajted

Čeh bi trebalo da nadomjesti odlazak de Hee, a i duplo je jeftiniji od Uga Ljorisa, za koga Totenhem tražio 30 miliona funt
74 pregleda 0 komentar(a)
Tomas Miler, Foto: Reuters
Tomas Miler, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.05.2015. 12:40h

Mančester junajted se i definitivno vraća u Ligu šampiona. “Crveni đavoli” će igrati u kvalifikacijama za elitno takmičenja, a nema sumnje da će uprava obezbijediti sve uslove Luisu van Galu da se domogne grupne faze.

Holandski stručnjak će u ljetnjem prelaznom roku imati na raspolaganju 100 miliona funti za nova pojačanja, plsu novac od prodaje Robina van Persija, Davida de Hee i još nekoliko fudbalera.

To će biti dovoljna suma da van Gal dovede nove fudbalere na “problematičnima” pozicijama.

Holanđanin je već našao dva nova igrača, a u pitanju su golman Peter Čeh i ofanzivac Bajerna Tomas Miler.

Čeh bi trebalo da nadomjesti odlazak de Hee, a i duplo je jeftiniji od Uga Ljorisa, za koga Totenhem tražio 30 miliona funti.

Miler je prije desetak dana pohvalio van Gala, rekavši da je trener koji mu je pomogao da dođe do najvećeg nivoa dok je sjedio na klupi Bavaraca.

To koketiranje se čini plodonosnim, jer "Indipendent" piše da će Mančester junajted poslati prvu ponudu u iznosu od 30 miliona funti za Milera.

Ako uperava Bajerna odbije ponudu, “crveni đavoli” će poslati novu, koja će biti “jača” za 10 miliona funti.

Dolazak Milera na "Old Trafordu", značio bi i definitivan odlazak Anhela Di Marije, koji nije uspio da pronađe svoj mjesto u sistemu koji gaji holandski stručnjak.

Bonus video: