Vidal: Svi smo kao braća

0 komentar(a)
Juventus, Foto: Reuters
Juventus, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.05.2015. 13:07h

Kapiten i golman Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da je sudbina odvela njegov tim u finale Lige šampiona i dodao da će uraditi sve da osvoji pehar šampiona Evrope.

Bufon je u karijeri izgubio jedno finale Lige šampiona, 2003. godine protiv Milana poslije penala, ali se ponovo vraća u Berlin i mjesto uspjeha gdje je sa reprezentacijom Italije na Olimpijskom stadionu osvojio Svjetsko prvenstvo 2006.

"Izgledalo je kao da nam je suđeno i sve je bilo onako kako smo se nadali. Ne idemo u Berlin kao turisti i nastavićemo sa našom igrom. Ponosan sam na ekipu i na sve što je uradila ove sezone. Moramo da damo sve od sebe jer se u karijeri ovakva prilika retko dobija", rekao je Bufon za Sport Medijaset.

Štoper Đorđo Kjelini istakao je da je ekipa eliminacijom Reala iz Madrida dokazala da nije slučajno među najboljima u Evropi.

"Ovo je najljepši i najvažniji dan u mojoj karijeri. Dokazali smo da smo zasluženo među najjačim klubovima Evrope i sada idemo u Berlin uvereni da možemo da pobijedimo. Uživajmo u nevjerovatnom uspehu", naveo je Kjelini.

Čileanac Arturo Vidal kazao je da je najveća prednost Juventusa timski duh.

"Barselona ima vrhunske igrače, ali mi ćemo u Berlinu odigrati utakmicu života. Juventus je ekipa sa izraženim kolektivom, a godinama igramo zajedno i svi smo kao braća. Mi smo veliki tim", zaključio je Vidal.

Finale Lige šampiona između Juventusa i Barselone igra se 6. juna u Berlinu.

Bonus video: