Zvezda sjutra protiv Napolija, Milojević: Nećemo da budemo samo učesnici

"Citiraću Karla Anćelotija kada su ga pitali šta misli o Zvezdi, rekao je da je Zvezda - impresivnii autsajder. Nije lako ući u krem evropskog fudbala. Teška utakmica nam predstoji, ali motivisani smo, želimo da igramo sa takvim veličinama", kazao je Milojević
58 pregleda 15 komentar(a)
Vladan Milojević, Foto: BETA
Vladan Milojević, Foto: BETA
Ažurirano: 17.09.2018. 11:19h

Crvena zvezda u utorak debituje u Ligi šampiona, igra prvi meč u elitnom takmičenju poslije 27 godina.

Sa reputacijom nekadašnjeg prvaka Evrope, ponosno će izaći na megdan Napoliju, najavio je trener Vladan Milojević.

"Došli smo do ovog trenutka, jedva čekamo utakmicu. Zvezda je veliki klub i mislim da je ova generacija napravila veliki uspjeh. Željeli smo probamo da vratimo klub na puteve stare slave, tamo gdje zaslužuje veličinom i istorijom da bude. Uradićemo sve što je do nas da ne stanemo na ovome", rekao je Milojević.

Napoli u Beograd dolazi kao favorit...

"Citiraću Karla Anćelotija kada su ga pitali šta misli o Zvezdi, rekao je da je Zvezda - impresivnii autsajder. Nije lako ući u krem evropskog fudbala. Teška utakmica nam predstoji, ali motivisani smo, želimo da igramo sa takvim veličinama", kazao je Milojević.

Trener "crveno-bijelih" je rekao da se on i njegovi fudbaleri ne plaše nikoga i da ne žele da kroz Ligu šampiona prođe samo kao "puki učesnik".

"Uz veliki respekt prema Napoliju, ne plašimo se nikoga, daćemo sve od sebe da se borimo uz podršku naših navijača. Uz samo činjenicu da smo ovdje, ne bismo da budemo puki učesnici. Siguran sam u sebe, znam sa stručnim štabom kako ćemo se suprotstaviti Napoliju", rekao je Milojević.

Bonus video: