Gvardiola: Barselona najbolji tim u posljednjih 15 godina

"Biti najbolji trener na planeti je obično sr... Sve što imam od trofeja osvojio sam zato što sam imao velike igrače u ekipi", rekao je trener Bavaraca
3 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.05.2015. 16:03h

Bajern je praktično na korak od eliminacije u polufinalu Lige šampiona drugu godinu zaredom.

Barselona je u prvom meču u Kataloniji slavila sa 3:0. Mnogi misle da sjutrašnji revanš u Minhenu predstavlja samo formalnost i da "blaugrana" već može da čekira kartu za Berlin.

"Na nama je da igramo svoju igru, uradimo apsolutno sve što je do nas i da vidimo gdje će nas to dovesti. Vjerovatno svi misle da ćemo napadati i napadati, ali prvo moramo da se odbranimo. U svakom slučaju, moramo u oba pravca da pokažemo više od Barse", rekao je Gvardiola.

Da li je čudo moguće? Ako iko može da ga režira to je vjerovatno Njemac.

"Protiv Porta smo jurili poslije poraza od 3:1. Ali, ovo je nešto sasvim drugačije. Barselona je, ipak, najbolja ekipa na svijetu u posljednjih 15 godina", dodao je Gvardiola i nastavio:

"Biti najbolji trener na planeti je obično sr... Sve što imam od trofeja osvojio sam zato što sam imao velike igrače u ekipi. Barsa je i sada pod komandom Luisa Enrikea odlična, ima najbolji kontranapad na svijetu", istakao je trener Bajerna.

Bonus video: