Gvardiola: Biću u Bajernu i sljedeće sezone

„Momci, rekao sam 200 miliona puta da imam još godinu ugovora ovdje. Naredne sezone ću biti ovdje i to je to”, rekao je Katalonac novinarima pred sjutrašnji revanš polufinala Lige šampiona sa Barselonom
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.05.2015. 11:29h

Trener Bajerna Pep Gvardiola je odbacio spekulacije da će preuzeti Mančester siti i poručio je da će ostati u Bajernu makar do kraja sljedeće sezone, kada mu ističe ugovor.

„Momci, rekao sam 200 miliona puta da imam još godinu ugovora ovdje. Naredne sezone ću biti ovdje i to je to”, rekao je Katalonac novinarima pred sjutrašnji revanš polufinala Lige šampiona sa Barselonom.

Bavarci su u prvom meču poraženi sa 3:0 i gotovo je nemoguće da se domognu finala u Berlinu, ali Pep ne odustaje.

„Moramo da budemo strpljivi, a ne da pokušavamo da sve uradimo u prvih 15-20 minuta. Prvo moramo da igramo fudbal i da vidimo šta će se dešavati. Možda ćemo tada dati gol i kreirati atmosferu na stadionu”, rekao je Gvardiola.

„Imamo 0:3 protiv vrhunskog tima, najboljeg u Evropi u posljednjih 15-20 godina. Moramo da se branimo. Znam kako ljudi u Njemačkoj razmišljaju. Ali, prvo moramo da se branimo, ne da srljamo naprijed, jer Barsa ima igrače koji su nevjerovatni u kontri”, naglasio je stručnjak koji je sa „blaugranom” osvojio 14 pehara za četiri sezone.

Bonus video: