Jovetić dobija novog trenera: Legenda i početnik na klupi Monaka?

Posljednju pobjedu Monako je ostvario 11. avgusta, na posljednjih deset mečeva, u prvenstvu i Ligi šampiona, doživio sedam poraza, pa se nalazi u zoni ispadanja nakon devet kola, sa svega šest bodova
67 pregleda 0 komentar(a)
Tijeri Anri, Foto: Reuters
Tijeri Anri, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.10.2018. 13:35h

Leonardo Žardim, trener Monaka, vjerovatno će do kraja sedmice dobiti otkaz, javljaju francuski mediji.

Direktor kluba Vadim Vasiljev, navodno, samo traži model rastanka sa portugalskim trenerom, sa kojim su "kneževi" 2017. godine bili prvaci Francuske, zatim i polufinalisti Lige šampiona.

Kriza u tekućoj sezoni je, međutim, toliko velika da strpljenja više nema.

Posljednju pobjedu Monako je ostvario 11. avgusta, na posljednjih deset mečeva, u prvenstvu i Ligi šampiona, doživio sedam poraza, pa se nalazi u zoni ispadanja nakon devet kola, sa svega šest bodova.

Kako javljaju mediji, na klupi bi mogao da ga zamijeni - Tijeri Anri, slavni fudbaler, čija je karijera krenula upravo sa stadiona "Luj II".

Jedan od najboljih francuskih igrača svih vremena, bio je član Monaka od 1994. do 1999. godine.

Anri je dvije godine član stručnog štaba Belgije, a poznata je njegova želja da se oproba u klupskom fudbalu, pa je Monako, poznat kao klub koji daje šansu i mladim igračima i mladim trenerima, veoma logičan izbor za početak.

U Monaku drugu sezonu igra Stevan Jovetić, koji je u nedjelju protiv Rena, odigrao prve minute poslije skoro dva mjeseca i nezgodne povrede čista.

Bonus video: